Waarom voor ons kiezen?

 

RAL Studio is een jong architectenbureau dat zich richt op het ontwerpen van woningen voor ambitieuze mensen die graag in een hedendaagse, open en lichte omgeving leven.

De drijvende krachten achter RAL Studio zijn Roos & Lyssa. We zijn twee jonge vrouwen die volop gaan voor ons architectenbureau en dat doen we met veel ambitie en passie. In onze vrije tijd zijn we graag buiten. Dit weerspiegelt zich in onze ontwerpen. We focussen ons op zowel nieuwbouw als renovatie in een hedendaagse, gesofisticeerde en gezellige stijl. We ontwerpen woningen op maat van mensen die volop willen genieten als ze thuis komen. De connectie met de omgeving en het gebruik van daglicht spelen voor ons hierin een cruciale rol omdat deze voor ons het gevoel van ontspanning versterken. We werken graag met natuurlijke materialen, krachtige ontwerplijnen en een samenhangende organisatie. Dit zorgt voor een discreet luxueuze uitstraling.

In al onze ontwerpen denken wij ook na over het energetische aspect zodat je niet enkel in een mooie, maar ook in een comfortabele woning kan leven. Wij kunnen een divers aanbod voorzien voor onze klanten, waarbij wij het project van A tot Z kunnen uitwerken, maar waarbij alles tussenin ook mogelijk is. Wij willen graag samen met onze klanten een krachtig team vormen waarbij er altijd duidelijk en eerlijk gecommuniceerd kan worden. Hierdoor kan het hele proces op een aangename manier verlopen en komen we samen tot een gedroomd eindresultaat.